Werkzaamheden

 

Volledig & gedeeltelijke beheer van uw administratie

Of nu zelf uw boekhouding wil bijhouden of dat u alles uit wilt besteden, het is allemaal mogelijk bij MP Administraties.

In eigen beheer

Middels de boekhoud-softwareoplossingen van Gravita bent u in staat om zelf uw boekhouding bij te houden, te factureren en bijvoorbeeld de peridoieke BTW aangfite zelf te doen. Wilt u zelf zoveel mogelijk tijd steken in het geheel geordend en gesorteerd opleveren van uw administratie dan bespaart u op de kosten. Wij begeleiden u in het opzetten van uw boekhouding en waar gewenst zullen wij u ondersteunen (bijvoorbeeld bij de periodieke BTW aangifte). Wij zullen van te voren met u een plan opstellen over de te voeren boekhouding. Zo kunt u de kosten hiervoor van te voren redelijkerwijs inschatten zodat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Uitbesteden

Natuurlijk kunt u ook uw schoenendoos met bonnen achterlaten en verder geen omkijken willen hebben naar uw administratie. Uiteraard zullen de kosten voor het verwerken van uw boekhouding hoger liggen dan wanneer u zelf een aandeel hierin neemt. Wij zullen u van te voren op de hoogte brengen van de te verwachten kosten voor het onderhouden van uw boekhouding.

 

Overige werkzaamheden

Wij leveren ook diverse diensten op uurbasis en dat tegen aanmerkelijke lagere tarieven, zo kunnen wij:

  • U helpen met het opzetten van een eigen administratie met behulp van de software van Gravita (op locatie)
  • Opstellen van de jaarrekening met balans, winst en verlies en toelichting op beiden in overzichtelijk begrijpelijk opgesteld rapport
  • Opstellen van begrotingen en liquiditeitsoverzichten
  • Informatie verstrekken over fiscale actualiteiten en de toepassing daarvan
  • Correspondentie verzorgen ten aanzien van belastingdienst en andere overheidsinstellingen
  • Controle van een door uw gevoerde administratie

Zoals u leest heeft MP Administraties een breed scala aan diensten paraat om u als ondernemer met raad en daad bij te staan. Dat u daarvoor ook nog eens een laag tarief voor uw administratie, belastingaangifte of jaarrekening betaalt is alleen maar mooi meegenomen.

Onze partners

box-belastingdienst

box-m2ad

box-gravita
Wieringa-box

 

Home Werkzaamheden

Nieuws

Contactinformatie

MP administraties
Hunzedal 42
9531 GH Borger
 
Mobiel: 06 - 46 12 15 95
info@mpadministraties.nl
www.mpadministraties.nl